Football Academy MIRO is opgeheven…!

Nadat Football Academy MIRO is opgericht in april 2018 door Michael Lipsius en Robbert Renirie is er besloten dat de naam Football Academy MIRO opgeheven wordt.

Halverwege 2019 heeft Michael wegens privé omstandigheden het schip van MIRO verlaten en ging Robbert nog door. De naam Football Academy MIRO is een combinatie naam van Mi(chael) en Ro(bbert). De voetbalschool gaat nog wel door, maar onder een nieuwe naam met een nieuw logo en een iets andere aanpak. De nieuwe naam van de voetbalschool die in september start met de eerste groepstrainingen en nu voornamelijk privétrainingen geeft in de zomer is Rule the Ball. Het motto bestaat dan ook uit “Rule the Ball, Dominate the Game!”, ook wel beheers de bal, domineer het spel.

De kwaliteit die Football Academy MIRO gaf wordt natuurlijk binnen Rule the Ball nog steeds gewaarborgd. Ook bij Rule the Ball staat kwaliteit ver boven kwantiteit. Ik hoop jullie weer bij Rule the Ball te mogen verwelkomen.

Voor meer informatie over de nieuwe opzet van de voetbalschool kunt u terecht op www.ruletheball.nl of een mailtje sturen naar het nieuwe email adres info@ruletheball.nl

Sportieve groet,
Robbert Renirie

20-07-2020
Share: