GRATIS PROEFTRAINING!

  • 27 juni 2019
  • Robbert Renirie
  • Juni 2019
  • 0
  • 1201 Views

GRATIS PROEFTRAINING!

Op 1 september 2019 organiseren wij vanuit Football Academy MIRO een dag waarin wij gratis proeftrainingen geven! Ben jij heel erg benieuwd naar hoe wij te werk gaan bij Football Academy MIRO of twijfel jij nog om jezelf in te schrijven bij Football Academy MIRO? Schrijf je dan vandaag nog in voor de proeftraining op 1 september!

Tijdens de proeftrainingen zullen wij jou meenemen in de missie, visie & doelstellingen van Football Academy MIRO. Verder zullen wij jou meenemen in een stukje performance training en voetbalschool, zodat je beiden mee maakt! Benieuwd naar onze manier van werken? Als je jezelf samen met een vriendje of vriendinnetje inschrijft (geef hiervoor wel even de voor- en achternaam door van je vriendje/vriendinnetje) voor de proeftraining beleef je er wellicht nóg meer plezier aan!

Bij Football Academy MIRO werken wij doelgericht met een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Door te werken met een POP zorgen wij dat het kind wordt uitgedaagd, geïnspireerd en zich steeds verder ontwikkelt tot een creatieve en zelfbewuste voetballer. Onze groepen hebben een maximaal aantal van 10 kinderen, waardoor wij meer op het individu kunnen letten. De trainingen bij de voetbalvereniging zijn meestal gericht op het teamproces, wat volkomen logisch is, alleen hierdoor komt het individu meestal niet tot zijn/haar recht in de ontwikkeling.

Eerste groep begint om 9:30 uur met trainen tot 10:30 uur. Afhankelijk van het aantal deelnames wordt de indeling van groepen en tijden verdeeld.

Inschrijving proeftraining eindigt op woensdag 21 augustus om 23:59 uur. Indeling wordt per mail verstuurd en dit zal op zondag 25 augustus bekend gemaakt worden. Schrijf je vandaag nog in! http://www.footballacademymiro.nl/inschrijven/

Share: