Groepstraining: wat houdt dit in?

  • 16 juli 2019
  • Robbert Renirie
  • Juli 2019
  • 0
  • 714 Views

Groepstraining: wat houdt dit in?

Bij Football Academy MIRO staat het ontwikkelen van het individu centraal. Daarentegen bieden wij ook groepstraining aan!

De groepstrainingen bieden wij in 2 verschillende mogelijkheden aan:
– Groepstraining voetbalschool
– Groepstraining; teamtraining op basis van 3 fase model

 

Groepstraining voetbalschool

Gedurende de groepstraining voetbalschool volg jij samen met jouw groepje de voetbalschool cursus van Football Academy MIRO. Het grote verschil hierin is dat jullie jezelf als groep aanmelden en hierbij apart genomen worden van de spelers / speelsters die zich individueel hebben opgegeven. Daarbij krijg je als je je aanmeldt als groep nog eens extra korting op het totaalbedrag. Een groepstraining voetbalschool cursus wordt aangeboden vanaf minimaal 6 deelnemers en wij geven dit aan maximaal 10 deelnemers.

 

Groepstraining; teamtraining op basis van 3 fase model

Gedurende de groepstraining; teamtraining op basis van 3 fase model cursus volg jij samen met jouw gehele voetbalteam een exclusieve cursus van Football Academy MIRO. Wij gaan jou én je team ontwikkelen in het spelen van het spelletje “voetbal”. Hiervoor hebben wij 3 verschillende fases en in die fases gaan wij training geven. De kosten van de teamtrainingen zijn afhankelijk van het totaal aantal spelers / speelsters in het team. Verder is het ook afhankelijk van hoe veel trainingen er worden gekozen. Voor meer info over pakketten kun je mailen naar info@footballacademymiro.nl 

Share: