Inschrijving voetbalschool cursus weer geopend!

Voetbalschool inschrijving voor € 50,00 weer geopend!

Na een geslaagde eerste cursus in het thema Engeland is de inschrijving voor de nieuwe cursus in een nieuw thema inmiddels weer geopend! Inschrijven kan tot en met uiterlijk vrijdag 31 januari 2020 en lees het bericht verder voor speciale acties en meer info.
De cursus zal starten op zondag 2 februari 2020 om 9.30 uur bij voldoende aantal aanmeldingen.

Op zondagochtend organiseert Football Academy MIRO een voetbalschool cursus in samenwerking met voetbalvereniging Alphia op de velden bij Alphia. Football Academy MIRO zet KNVB gecertificeerde trainers in om spelers te trainen tot betere voetballers. Dit betekent dat wij uitdagende en intensieve trainingen aanbieden vanuit onze eigen voetbalvisie om het maximale uit de spelers te halen. Klik >HIER< om naar de inschrijfpagina te gaan!
Inschrijven kan tot en met uiterlijk vrijdag 31 januari 2020

Datums van de volgende cursus
Wij trainen 5 weken lang: 2 februari, 9 februari, 16 februari, 1 maart en 8 maart.
15 maart is een back-up datum voor het geval dat één van de trainingen afgelast is.

Wat is de voetbalschool cursus van MIRO in vergelijking met andere voetbalscholen?
De voetbalschool cursus is een 5-weekse cursus waarbij wij trainen in een thema van een specifiek land. Wij hebben hierin 6 verschillende thema’s wat tot een totaal van 30 weken komt.

Door te trainen vanuit verschillende thema’s trainen wij de spelers tot een completere voetballer. Wij trainen in groepen van maximaal 12 kinderen, zodat wij de kwaliteit over de groepen kunnen bewaken.

Wat kost het en wat krijg ik hier voor terug?
De 5-weekse cursus kost € 50,00. Dit is exclusief eenmalig extra kosten (€21,73 incl. BTW) voor de MIRO reisgids, waarbij wij samen met jou het avontuur over de wereld beleven!

De cursus is exclusief een Football Academy MIRO tenue, dit (shirtje, broekje en kousen) kan optioneel aangeschaft worden voor € 35,00. Indien de cursus is voltooid krijgt de speler hier een beloning voor aan het einde van de cursus.

Daarnaast krijgt elke speler bij aanmelding voor de voetbalschool binnen 5 werkdagen een vragenlijst om een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) op te stellen en hiermee doelgericht te werk te gaan.
Tabel MIRO tarieven 2019-2020

Football Academy MIRO tarieven 2019-2020
Trainingen Al in bezit van MIRO reisgids Nog géén reisgids Incl. MIRO tenue
5 € 50,00 € 50,00 + € 21,73 € 85,00 + € 21,73
10 € 90,00 € 90,00 + € 21,73 € 125,00 + € 21,73
1 losse training € 15,00 N.v.t. € 50,00

Extra (10% vriendenkorting!)
Wil jij nou samen met je vriendjes bij Football Academy MIRO komen trainen? Dat kan! Schrijf je dan nu in met minimaal 4 personen door een mail te sturen naar info@footballacademymiro.nl en ontvang € 5,00 korting per persoon!

Alphianen korting (i.s.m. locatie vv Alphia)
Ben jij lid bij voetbalvereniging Alphia? Dan kost de cursus voor jou maar € 40,00 excl. eenmalige aanschaf MIRO reisgids!
Let op: de bovenstaande vriendenkorting telt niet bij het aanmelden van minimaal 4 Alphianen tegelijkertijd.

Waarom de 5-weekse cursus bij MIRO?
Hier een paar redenen waarom jij en je vriendje of vriendinnetje mee moeten doen aan de 5-weekse voetbalschool cursus van Football Academy MIRO!
  • Het is goedkoop
  • Werk doelgericht met een Persoonlijk Ontwikkelingsplan
  • Krijg training van KNVB gecertificeerde trainers
  • Door onze 6 verschillende thema’s word jij breder opgeleid tot een completere voetballer!
  • Maximaal 12 spelers per trainer waardoor individuele kwaliteit van de speler bewaakt kan worden
Share: