Over Football Academy MIRO

Football Academy MIRO is een voetbalschool in regio West Nederland. Onze spelers variëren qua leeftijd van 8 tot en met 15 jaar.

Onze trainingen zijn gericht op het individu van de speler. Doordat wij werken met een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) krijgen de spelers net iets meer aandacht op het onderdeel dat zij willen verbeteren. Tot nu toe hebben wij alleen cursussen gericht op veldspelers. Voor keepers hebben wij privétrainingen, deze kan van 1 op 1 tot in een groep van 4 op 1.

Om een nog betere atleet te worden geven wij Performance trainingen, deze trainingen zorgen ervoor dat jouw coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid extra getraind zal worden met én zonder bal.

Wat geven wij?
– Voetbalschool landen cursus (5-weekse cursus)
– Loop-coördinatie / performance trainingen
– Privé trainingen (op aanvraag)
– Teamtrainingen op basis van het 3 fasemodel (op aanvraag)

Onze visie
Door onze passie en expertise in het voetbal te combineren met de wil om jonge spelers te laten ontwikkelen, hebben wij Football Academy MIRO opgericht. De voetbalacademie is gespecialiseerd in het geven van diverse techniektrainingen in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 15 jaar. Hierin staan functionele technieken, tactieken en plezier centraal binnen onze voetbaltrainingen.

Door de intentie om samenwerkingsbanden aan te gaan met diverse voetbalverenigingen (clubondersteuning), wil Football Academy MIRO een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de jeugd en de vereniging. Hierbij wilt Football Academy MIRO meedenken aan het schrijven van een beleidsplan en/of jeugdplan en meedenken aan overige activiteiten zoals toernooien en trainingsmethodes. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat de club gedeeltelijk ontzorgd wordt en dat de spelers een optimale ontwikkeling ervaren.

Onze doelstellingen:
Onze doelstelling is om gedurende de trainingsmomenten de speler of speelster te laten ontwikkelen met veel plezier en zelfvertrouwen. Door aan het begin van de cursus een “Persoonlijk Ontwikkelings Plan” (POP) te creëren zorgen wij ervoor dat de speler of speelster wordt uitgedaagd, geïnspireerd en zich steeds verder ontwikkelt tot een creatieve en zelfbewuste voetballer.
Om dit te kunnen bereiken richt Football Academy MIRO zich op het aanleren van een goede (basis)techniek en het aanleren van skills, ook wel trucjes.

Door onze passie van het voetbal te delen met de spelers of speelster willen wij hen inspireren. Dit kunnen wij alleen doen door samen te werken, veel oefenen, falen, teleurstellingen wegwerken, slagen en boven op alles vooral te genieten van het spelletje.

Deze manier van training geven willen wij in combinatie brengen met het sociale media, zodat overal te volgen is hoe uw kind de activiteiten rondom Football Academy MIRO beleefd.