Voetbalschool: wat houdt dit in?

  • 4 juli 2019
  • Robbert Renirie
  • Juli 2019
  • 0
  • 956 Views

Voetbalschool: wat houdt dit in?

Bij de voetbalschool van Football Academy MIRO volg je een cursus van 12 weken. De eerstvolgende cursus is de najaarscursus van 2019. Deze zal beginnen op 15 september. De eerste groep van de cursus zal beginnen van 9:30 tot en met 10:30 uur. De tweede groep begint vanaf 11:00 tot en met 12:00 uur (afhankelijk van aantal inschrijvingen). Hieronder staat meer informatie over de voetbalschool.

Waarom moeten wij kiezen voor Football Academy MIRO?

Bij Football Academy MIRO werken wij doelgericht met een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Door te werken met een POP zorgen wij dat het kind wordt uitgedaagd, geïnspireerd en zich steeds verder ontwikkelt tot een creatieve en zelfbewuste voetballer. Onze groepen hebben een maximaal aantal van 10 kinderen, waardoor wij meer op het individu kunnen letten. De trainingen bij de voetbalvereniging zijn meestal gericht op het teamproces, wat volkomen logisch is, alleen hierdoor komt het individu meestal niet tot zijn/haar recht in de ontwikkeling.

Onder begeleiding van KNVB opgeleide trainers die de passie van het voetbalen delen willen wij spelers of speelsters inspireren. Dit kunnen wij alleen doen door samen te werken, veel te oefenen, falen, teleurstellingen wegwerken, slagen en boven op alles vooral te genieten van het spelletje.

Kosten voetbalschool

Doe je voor het eerst mee met de voetbalschool van Football Academy MIRO? Dan kost dit je €139,- en krijg je 12 weken lang training op de locatie van voetbalvereniging Alphia. Buiten de 12 weken om krijg je ook nog een eigen Football Academy MIRO trainingssetje bestaande uit een trainingsshirt, korte broek en kousen. Bij aanmelding geef jij jouw kledingmaten door en zorgen wij dat het zo snel mogelijk bij jou terecht komt (dit is afhankelijk van wanneer er is aangemeld). Bij de voetbalschool van Football Academy MIRO is het verplicht om Football Academy MIRO trainingskleding aan te doen.

Heb je al eens eerder deelgenomen aan een cursus van Football Academy MIRO en ben jij al in bezit van een Football Academy MIRO kledingpakket? Dan betaal je €109,- en krijg je 12 weken lang training.

 

Twijfel geen moment en schrijf je vandaag nog in via www.footballacademymiro.nl/inschrijven!

Share: