Voetbalschool

Voetbalschool Football Academy MIRO

Techniek is de basis van het voetbal. Elke speler dient dit onder controle te hebben en de baas over de bal te kunnen zijn. Football Academy MIRO verzorgt techniektrainingen die aanvullend zijn op de clubtrainingen waar de aandacht meestal naar het samenspel gaat en op het team zijn gericht. Het individu wordt vaak op de tweede plaats gezet. Bij Football Academy MIRO is dat dus precies omgekeerd en is er veel aandacht voor het individu. Zo werken wij met het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP). Extra trainingen staan bij clubs vaak in handen van goedwillende ouders en ongediplomeerde trainers. Football Academy MIRO staat onder leiding van KNVB gecertificeerde trainers.

Wat vindt Football Academy MIRO belangrijk?

Bij Football Academy MIRO werken wij in groepjes van maximaal 10 spelers per trainer. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat elke spelers voldoende aandacht krijgt die hij/zij verdient. De prioriteit bij de ontwikkeling ligt vooral bij het hebben van balgevoel, kunnen uitvoeren van passeer- en schijnbewegingen en een één-tegen-één duel winnen. Dit kunnen wij alleen doen door samen te werken, veel oefenen, falen, teleurstellingen wegwerken, slagen en boven op alles vooral te genieten van het spelletje.

Wat kost Football Academy MIRO en wat krijg ik voor de prijs terug?

Allereerst hoef je niet per se lid te zijn van een voetbalvereniging. Als je tussen de 8 en 15 jaar bent, dan ben je van harte welkom bij ons. Wij hebben een voor- en najaarscursus. In beiden gevallen gaat het om een periode van 12 trainingen die op de zondagochtend worden gegeven bij voetbalvereniging Alphia te Alphen aan den Rijn. Een training duurt één uur. Voor de 12 trainingen betaal je een bedrag van €139 waarbij je ook nog een mooi Football Academy MIRO trainingstenue krijgt. Dit tenue geven wij aan alle deelnemers om uniformiteit te waarborgen. Als je al een keer eerder bij ons hebt getraind, dan hoef je geen extra tenue aan te schaffen en zal de prijs van de trainingen goedkoper worden. Je ontvangt net als iedere speler bij je aanmelding een vragenlijst om een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) op te stellen en hiermee doelgericht te werk te gaan.

 

LET OP: Er zijn acties waarbij de kortingen kunnen oplopen, daarentegen: VOL = VOL!